tisdag 2 november 2010

Kläder

Idag fick vi veta att vi själva skall beställa våra kläder som vi ska ha på övningstimmarna och praktiken under dom kommande studieåren. Så ja kom hem och började surfa runt lite och visste typ vad ja ville ha . En överdel men v-formad öppning , en bröstficka, två sidofickor, och färgen skulle gärna vara rosa ( alternativt blå men mest rosa) dyra de flesta av dem men billigare varianter fanns ( men int i rosa) Nå ja hitta nån svensk sida och där var den perfekt skjortan , den bara skriker Ina ! Och ja måste ha den. Dock är den lite dyr men de e så himla fiin!
Tänk er denna med ett par vita byxor men gummiband och en vit eller svar kofta ( vilket sku va bättre ? ) Vill ha vill ha men får fundera lite. Den andra alternativet är denna blåa billigare, men ja tycker int den är lika fiin . Så nu vill ja höra er åsikt ska ja ta den rosa eller den blåa? Vilket tror ni är mera praktiskt ?

1 kommentar:

  1. Rosa e nog finare, men själv tycker ja arbetsskjortor som sitter lite lösare, e mera smidogt att röra sig, fast den e ju lite figursydd, men behöv ju endå int va så tajt för d ;)

    SvaraRadera